Riski, reipas valimomies tarpeen!

Ota yhteyttä valimon työnjohtaja Marko Rajaniemi 050 4309902

 

 

materiaalitvalmiittuotteetpalvelutvalumenetelmat
 

Keskipakovalu Oy

Metallivalimomme on toiminut vuodesta 1956 kotimaisen ja ulkomaisen teollisuuden materiaali– ja osatoimittajana. Ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla ja panostamalla nykyaikaiseen tuotantoteknologiaan olemme kehittäneet tuotteidemme ja toimintamme kokonaislaatua. Laatujärjestelmämme sertifioitiin 2014 virallisesti ISO 9001:2008 vaatimukset täyttäväksi Bureau Veritaksen toimesta. Pysymällä jatkuvasti alamme kehityksen kärjessä, ylläpidämme kilpailukykyämme kansainvälisillä markkinoilla.

Palvelumme

Saatte meiltä kokonaisvaltaiset palvelut tarvekartoituksesta, suunnittelusta ja tilauksesta aina valmistukseen ja toimitukseen asti. Ennakoimme asiakkaiden tulevia tarpeita valmistamalla varastoon erikoisosia sopimuksesta. Lisäpalveluihimme kuuluvat tuotteiden ennakkotilaus sekä materiaalien kierrätys uusiokäyttöä varten.

Palvelumme perustuvat meille tärkeisiin arvoihin, joita ovat asiakaslähtöisyys, kustannustehokkuus ja ekologisuus: kunnioitamme sekä asiakasta että luontoa ja siksi käytämme tuotteissa laadukkaita ja kestäviä materiaaleja tehokkaasti.

Lue lisää palveluistamme >>>

https://www.youtube.com/watch?v=dkfdYDT5dh8

 

ISO9001Approved AMS blue 200

> > > > > > >