Keskipakovalu Oy - Ammattimaista valimotoimintaa jo vuodesta 1956.

Keskipakovalu on suomalainen pronssivalun taitaja, joka palvelee teollisuutta jo yli 60 vuoden kokemuksella.

Kotimainen, teollisuuden tarpeita palveleva valimo näki päivänvalon alkujaan vuonna 1956. Keskipakovalu Oy:n päätoimiala oli alusta lähtien pronssinvalu eri tekniikoilla.

Laatua valumenetelmiin panostamalla

Yritys on koko toimintansa ajan keskittynyt laadukkaiden tuotteiden valmistamiseen uusimmilla tekniikoilla. Tavoitetta on ensiaskelista lähtien edistänyt henkilökunnan pioneerihenkinen asenne: Keskipakovalu otti sekä liuku- että keskipakovalun käyttöön jo varhaisessa vaiheessa, sillä hiekkavalulla ei saatu aikaan haluttuja tuloksia.

Sittemmin laitteistoa on uudistettu useaan otteeseen, sillä yritys on koko toimintahistoriansa ajan halunnut panostaa uusimpiin valumenetelmiin ja pronssintyöstötapoihin.

Hallittua kasvua

Yritystoiminta on kasvanut tasaisesti alusta saakka. Viime vuosina liikevaihto on vakiintunut noin 4–5 miljoonan euron tasolle.

Toimitiloja on muokattu kasvavan kysynnän tarpeisiin. Viimeisin suuri uudistus on vuodelta 2012, jolloin uusi 2000 neliömetrin tuotantohalli valmistui. Keskipakovalu luopui vuokratiloista ja siirtyi omiin upouusiin tuotantotiloihin Lastikadulle.

Kestävästi tulevaisuuteen

Keskipakovalussa tehdään kunnolla se, mitä tehdään. Tärkeitä periaatteita ovat hyvä asiakaspalvelu sekä ympäristöstä huolehtiminen. Viime vuosina ympäristön arvostus on noussut yhä tärkeämpään rooliin, mikä näkyy sekä palveluissa että koko tuotantoympäristön kunnosta huolehtimisessa.

Asiakkaat voivat esimerkiksi tuoda meille vanhoja, tunnistettavia pronssiosia, sillä hyödynnämme käytettyjä laatumateriaaleja tuotannossamme.

Keskipakovalu suuntaa katseen tulevaisuuteen

Yrityksen tärkein tehtävä on auttaa asiakasta liukulaakeroinnin ja pronssiosien tarpeissa. Kunniakas historia on osoitus siitä, että tavoitteessa on onnistuttu, ja Keskipakovalu on saavuttanut hyvän maineen asiakkaiden keskuudessa.

Tulevaisuuden osalta päämäärät eivät ole muuttuneet: 35-henkiseksi kasvanut ammattitaitoinen henkilökunta pitää huolta siitä, että pronssiosien laatu säilyy korkeana myös tulevaisuudessa – Keskipakovalu pitää teollisuuden rattaat ja akselit pyörimässä.

Image8

Image10

Image12

> > > > > > >