PRONSSIVALUN AMMATTILAINEN PALVELEE

Keskipakovalu on koko toimintahistoriansa ajan vuodesta 1956 erikoistunut pronssivaluun. Vuosien kuluessa pronssin työstämisestä kertynyt tietotaito näkyy tänä päivänä rautaisena ammattitaitona ja osaamisena.

Me Keskipakovalulla olemme erikoistuneet valmistamaan mittatilauksena tuotteita pronssista teollisuuden tarpeisiin. Toimintamme tärkein tavoite on se, että asiakkailla on tarvittavia komponentteja jatkuvasti saatavilla – pidämme asiakkaiden akselit ja rattaat pyörimässä sekä maalla että merellä.

Asiakas saa meiltä kokonaisvaltaiset palvelut tarvekartoituksesta, materiaalinsuunnittelusta ja tilauksesta aina valmistukseen ja toimitukseen asti. Ennakoimme asiakkaiden tulevia tarpeita valmistamalla varastoon erikoisosia sopimuksesta. Lisäpalveluihimme kuuluvat tuotteiden ennakkotilaus sekä materiaalien kierrätys uusiokäyttöä varten.

Palvelumme perustuvat meille tärkeisiin arvoihin, joita ovat asiakaslähtöisyys, kustannustehokkuus ja ekologisuus: kunnioitamme sekä asiakasta että luontoa ja siksi käytämme tuotteissa laadukkaita ja kestäviä materiaaleja tehokkaasti.

Kuuntelemme asiakkaita aina herkällä korvalla ja kehitämme palvelujamme jatkuvasti heiltä saamamme palautteen perusteella: palvelumme on suunniteltu asiakkaidemme tarpeita silmällä pitäen.

 

PRONSSIOSAT MITTATILAUKSENA

Tarvekartoitus ja tarjous
Räätälöimme asiakaskohtaiset tarjoukset yksilöllisistä lähtökohdista. Tarjoamme asiakkaan tarpeiden pohjalta toimivan ja kustannustehokkaan ratkaisun.

Suunnittelu- ja materiaalineuvonta
Asiakkaat saavat pitkän kokemuksemme käyttöönsä. Neuvoa kannattaa aina kysyä, sillä pystymme tarjoamaan järkeviä materiaalivaihtoehtoja ja valmistusteknisiä ratkaisuja. Valmistamme aina käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvat tuotteet.

Valmistus
Olemme ylpeitä yli 60-vuotiaasta kokemuksestamme pronssinvalamisen asiantuntijoina. Henkilökuntamme on joukko pronssivalun tekniikat ja valmistusmenetelmät hallitsevia ammattilaisia. Valmiiden komponenttien ohella toimitamme asiakkaillemme sopivia aihioita, joista he voivat itse työstää tarvitsemansa kappaleet.

Toimitus
Toimitamme valmiit pronssituotteet kohteeseen nopeasti ja joustavasti. Hoidamme kuljetukset sopimuksen mukaan asiakkaille sekä Suomeen että ulkomaille.

 

TOIMITUSVARMA HUOLENPITOSOPIMUS

Ennakkotilaus
Ennakkotilauksella minimoidaan tuotantoseisokin riskit ja varmistetaan se, että tuote on asiakkaalla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Komponentit kannattaa tilata hyvissä ajoin, sillä ne voidaan tehdä etukäteen odottamaan kuljetusta.

Puskurivarasto
Sopimusasiakkaamme voivat tilata kerralla tarpeitaan suuremman tuote-erän ja säilyttää valmiita tuotteita asiakaskohtaisessa varastossa sopimuksesta. Kun varasto-osille tulee tarve, takaamme sen, että asiakkaidemme koneet pysyvät käynnissä.

 

PRONSSIOSAT HYÖTYKÄYTTÖÖN

Materiaalin kierrätys
Otamme asiakkailta vastaan tuotantoomme sopivia pronssiosia uusien komponenttien raaka-aineeksi. Laadukkaat materiaalit päätyvät käsissämme uusien tuotteiden materiaaliksi, ja hyvitämme asiakkailta saadut pronssiosat uuden tuotteen hinnassa. Voimme ostaa suurempia eriä myös suoraan.

> > > > > > >