Lujuusominaisuudet, nimelliskoostumukset, fysikaaliset ominaisuudet, korroosiokestävyys, standardien vastaavuudet, lyhyt korroosio-opas

Paperikoneen syöpymisherkkiin osiin, keskiraskaasti kuormitettuihin laakeriholkkeihin yleisessä koneenrakennuksessa, sylintereiden vuorausholkkeihin, laivan potkuriakseliholkkeihin, istukkarenkaisiin, hitaasti pyöriviin kierukka- ja hammaskehiin joissa on pieni pintapaine.

Maansiirtokoneiden liukulaakereihin ja jonkin verran raskaammin kuormitettuihin liukulaakereihin kuin PROMET 5.

Liukulaakereihin, kun kuormitushuiput nousevat 50 N/mm2 asti, laivan potkuriakseliholkkeihin, liukulevyihin ja -kiskoihin, kierukkapyöriin ja kiristysmuttereihin.

Nopeakäyntisiin kierukka- ja hammaskehiin, joissa sallitaan iskumaisia rasituksia, armatuureihin, pumpun pesiin, pumpun siipipyöriin jne.

PROMET 12 soveltuu erittäin hyvin nopeasti pyöriviin ja vaativiin kierukka- ja hammaskehiin.

Suuren pintapaineen alaisiin liukulaakereihin kuten, kuorimarumpujen laakeriholkit, kalanterilaakerit, ajoneuvojen laakerit, maansiirtokoneiden laakerit, männäntappien ja ristipään laakerit, turpiinin juoksupyörän laakerit, paperin rullauskoneen laakerit, imutelan holkit, teleskooppiputkien ohjausholkit, kiertokangen laakerit, leukamurskaajien laakerit, kuumavalssien laakerit jne.

Raskaan pintapaineen alaisiin liukulaakereihin, joissa esiintyy reunapuristusta. Sietää lyhytaikaisesti voiteluaineen puutetta. Sopii suurten maansiirtokoneiden laakereiksi, suurten laivadieseleiden männäntappien holkeiksi sekä männän liukurenkaiksi, sekoittimiin, myllykoneistojen ja vesipumppujen laakereihin, pyörivien rumpujen laakereihin ja kylmävalssaimien laakereihin ilman valkometallivuorausta.

Suurien pyörivien rumpu-uunien, kuten massanpoltto- ja sementtiuunien laakereihin. Raskaimpien maansiirtokoneiden laakereihin, puutteellisesti voideltuihin tai vesivoideltuihin laakereihin kuorimoiden kuljettimissa ja vastaavissa. Voidaan käyttää myös laakereissa, joissa aikaisemmin käytettiin valkometalleja. PROMET 420 kestää noin 100 astetta korkeampaa lämpötilaa kuin valkometalli. Käytetään myös syöpymistä kestäviin armatuureihin.

Suurta lujuutta vaativat haponkestävät varustimet ja armatuurit kemian- ja ravintoaineteollisuudessa sekä laivan rakennuksessa, kaivospumput, potkurit, venttiilit, holkit, polttomoottoreiden venttiili-istukat ja -ohjaimet.

Koneenosiin kemiallisessa-, ravintoaine-, öljy- ja vuoriteollisuudessa sekä laivanrakennuksessa, potkureihin, kierukka- ja hammaskehiin, tulistetun höyryn varustimiin, liukulevyihin ja ruuveihin.

PROMET Ms264, messinki, PROMET 5750, erikoismessinki, PROMET 5760, erikoismessinki, PROMET 5775, erikoismessinki ,PROMET NiAp 410, alumiinipronssi

Tilaus / tarjouspyyntö> > > > > > >