Keskipakovalu Oy on teollisuuden Alihankinta -messutapahtumassa Tampereella 28.–29. syyskuuta.
Alihankinta ja AlihankintaHEAT on Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma sekä Euroopan toiseksi suurin alihankintateollisuuden messutapahtuma.

Olet lämpimästi tervetullut Tampereen Messukeskukseen osastollemme C1102.
Keskipakovalu Oy tarjoaa koneistetut komponentit, standardilaakerit, ainesputket, pyörötangot, latat, muotoprofiilit ja rouhitut keskipakovalut sekä lajitellun materiaalin kierrätyksen. Uuden teknologian hyödyntäminen tarjoaa kustannustehokkaan tuotannon, kilpailukykyisen hinnan ja korkealuokkaiset tuotteet saman katon alta.
Keskipakovalu Oy on suurten konevalmistajien, energiateollisuuden, metalli-ja puunjalostusteollisuuden luotettava yhteistyökumppani. Keskipakovalu Oy hoitaa koko toimitusketjun valmistuksen suunnittelusta aina ylijäävien lastujen kustannustehokkaaseen kierrätykseen asti.
Sovi tapaaminen tai tule käymään osastollamme. Voit ottaa yhteyttä myyntiimme tai toimitusjohtajaamme paikan päällä.