Suomen paras pronssiosien koneistaja

Keskipakovalu Oy on nykyaikainen pronssivalimo ja pronssin koneistaja. Uuden teknologian hyödyntäminen takaa tehokkaan tuotannon ja korkealaatuiset valimotuotteet.

Keskipakovalu on toiminut vuosikymmenien ajan erikokoisten pronssilaakerien ja muiden valimotuotteiden valmistajana. Tänä päivänä painopiste on siirtynyt erityisesti keskisuurten ja suurten metallivalutuotteiden valmistamiseen ja tarjoamiseen.

Keskipakovalu Oy on suurten konevalmistajien, puunjalostusteollisuuden ja telakkateollisuuden luotettava yhteistyökumppani. Olemme saaneet Lloyds-laivaluokituksen ja Bureau Veritas on sertifioinut laatujärjestelmämme ISO 9001:2015 vaatimukset täyttäväksi. Yhteistyö kanssamme on asiakkaalle helppoa: pitkät toimitussopimukset takaavat tarvittavien valimotuotteiden ja varaosien toimituksen. Lisäksi asiakas saa meiltä kaikki tuotannon vaiheet saman katon alta. Valimossa valetut aihiot siirtyvät suoraan koneistettaviksi tuotantolaitoksemme sisällä. Keskipakovalu hoitaa koko toimitusketjun valmistuksen suunnittelusta aina ylijäävien lastujen kustannustehokkaaseen kierrätykseen asti.

Kokonaisvaltainen palvelu
toimintamme perustana

Keskipakovalu Oy on teollisuusyrityksen kokonaisvaltainen kumppani. Yrityksesi saa meiltä palvelut tarvekartoituksesta ja suunnittelusta aina valmistukseen ja toimitukseen asti. Pystymme ennakoimaan yrityksesi tulevia tarpeita valmistamalla varastoon erikoisosia sopimuksen mukaan. Lisäpalveluihimme kuuluvat tuotteiden ennakkotoimitussopimus ja materiaalien kierrätys uusiokäyttöä varten.

Palvelumme perustuvat meille tärkeisiin arvoihin, joita ovat asiakaslähtöisyys, kustannustehokkuus ja ekologisuus. Kunnioitamme sekä asiakasta että luontoa ja sen vuoksi käytämme tuotteissamme laadukkaita ja kestäviä materiaaleja tehokkaasti.

Yhteydenottolomake

Lastikankatu 21
FI-33730 TAMPERE, Finland
Y-tunnus: 0154188-8

Puh.: +358 3 357 9000
Puh.: +358 44 755 5178
Fax: +358 3 364 5964

Sähköposti:
info@keskipakovalu.fi