Historia

Pronssivalun taitaja

Keskipakovalu on suomalainen pronssi- ja metallivalimo, joka palvelee teollisuuden yrityksiä jo yli 60 vuoden kokemuksella. Suomalainen, teollisuuden tarpeisiin vastaava valimo näki päivänvalon vuonna 1956. Keskipakovalu Oy:n toimiala oli alusta lähtien pronssin valaminen eri valumenetelmillä ja tuotteiden koneistus.

Laatua valumenetelmiin panostamalla

Olemme yrityksen koko historian alan keskittyneet laadukkaiden valimotuotteiden valmistamiseen uusimmilla tekniikoilla. Tavoitetta on yrityksen ensiaskelista alkaen edistänyt henkilökunnan pioneerihenkinen asenne: Keskipakovalu otti sekä liukuvalun että keskipakovalun käyttöön jo varhaisessa vaiheessa, koska hiekkavalulla ei saatu aikaan haluttuja tuloksia.

Laitteita on vuosien aikana uudistettu useaan otteeseen, koska olemme koko toimintahistorian ajan halunneet panostaa uusimpiin valumenetelmiin ja pronssin valamisen tapoihin.

Valimon hallittu kasvu

Keskipakovalun yritystoiminta on kasvanut tasaisesti alusta saakka. Viime vuosina liikevaihtomme on vakiintunut noin 5 miljoonan euron tasolle.

Toimitilojamme on laajennettu kasvavan kysynnän myötä, josta viimeisimpänä esimerkkinä vuonna 2012 valmistuneet modernit koneistuksen tuotantotilat.

Yrityksemme kasvun perustana on ajatus siitä, että minkä lupaamme, teemme sen kunnolla. Tärkeitä periaatteita ovat hyvä asiakaspalvelu ja ympäristöstä huolehtiminen. Ympäristön arvostus on noussut yhä tärkeämpään rooliin ja se näkyy niin palveluissamme kuin koko tuotantoympäristöstä huolehtimisessa. Otamme vastaan vanhoja, tunnistettavia pronssiosia, koska hyödynnämme käytettyjä laatumateriaaleja tuotannossamme.

Keskipakovalun valimotuotteet ovat osa tulevaisuutta

Yrityksemme tärkein tehtävä on auttaa asiakasta liukulaakeroinnin ja pronssiosien tarpeissa. Kunniakas historia on osoitus siitä, että tavoitteessa on onnistuttu ja Keskipakovalu on saavuttanut hyvän maineen asiakkaiden keskuudessa.

Huolehtimalla tekijöidemme ammattitaidosta pidämme laatumme korkeana. Haluamme asiakkaidemme kanssa yhdessä pitää teollisuuden rattaat ja akselit pyörimässä.

Yhteydenottolomake

Lastikankatu 21
FI-33730 TAMPERE, Finland
Y-tunnus: 0154188-8

Puh.: +358 3 357 9000
Puh.: +358 44 755 5178
Fax: +358 3 364 5964

Sähköposti:
info@keskipakovalu.fi