Pronssivalun ammattilainen palveluksessasi

Palvelut

Keskipakovalu_pronssivalupalvelut

Keskipakovalu on koko toimintahistoriansa ajan erikoistunut pronssivaluun. Vuosien kuluessa pronssin työstämisestä kertynyt tietotaito näkyy tänä päivänä rautaisena ammattitaitona ja osaamisena.

Me Keskipakovalulla olemme erikoistuneet valmistamaan mittatilauksena valimotuotteita pronssista teollisuuden tarpeisiin. Toimintamme tärkein tavoite on se, että asiakkaillamme on tarvittavia komponentteja jatkuvasti saatavilla. Pidämme asiakkaiden akselit ja rattaat pyörimässä sekä maalla että merellä.

Asiakas saa meiltä kokonaisvaltaiset palvelut tarvekartoituksesta, materiaalisuunnittelusta ja tilauksesta aina valmistukseen ja toimitukseen asti. Ennakoimme asiakkaiden tulevia tarpeita valmistamalla varastoon erikoisosia sopimuksen mukaan. Lisäpalveluihimme kuuluvat tuotteiden ennakkotilaus ja materiaalien kierrätys uusiokäyttöä varten.

Palvelumme perustuvat meille tärkeisiin arvoihin, joita ovat asiakaslähtöisyys, kustannustehokkuus ja ekologisuus. Kunnioitamme sekä asiakasta että luontoa ja siksi käytämme valutuotteissamme laadukkaita ja kestäviä materiaaleja tehokkaasti.

Kuuntelemme asiakkaita aina herkällä korvalla ja kehitämme palveluamme jatkuvasti heiltä saadun palautteen perusteella. Palvelumme on suunniteltu vastaamaan asiakkaiden tarpeita.

PRONSSIOSAT MITTATILAUKSENA

Keskipakovalu_pronssiosat

Tarvekartoitus ja tarjous

Räätälöimme asiakaskohtaiset tarjoukset yksilöllisistä lähtökohdista. Tarjoamme asiakkaan tarpeiden pohjalta toimivan ja kustannustehokkaan ratkaisun.

Suunnittelu- ja materiaalineuvonta

Asiakkaat saavat pitkän kokemuksemme käyttöönsä. Neuvoa kannattaa aina kysyä, sillä pystymme tarjoamaan järkeviä materiaalivaihtoehtoja ja valmistusteknisiä ratkaisuja. Valmistamme aina käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvat valimotuotteet.

Valmistus

Olemme ylpeitä yli 60-vuotiaasta kokemuksestamme pronssin valamisen asiantuntijoina. Henkilökuntamme on joukko pronssivalun tekniikat ja valumenetelmät hallitsevia ammattilaisia. Valmiiden komponenttien ohella toimitamme asiakkaillemme sopivia aihioita, joista he voivat itse työstää tarvitsemansa kappaleet.

Toimitus

Toimitamme valmiit pronssivalutuotteet kohteeseen nopeasti ja joustavasti. Hoidamme kuljetukset sopimuksen mukaan asiakkaille sekä Suomeen että ulkomaille.

TOIMITUSVARMA HUOLENPITOSOPIMUS

Keskipakovalu_varastointi

Ennakkotilaus

Ennakkotilauksella minimoidaan tuotantoseisokin riskit ja varmistetaan se, että tuote on asiakkaalla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Komponentit kannattaa tilata hyvissä ajoin, sillä ne voidaan tehdä etukäteen odottamaan kuljetusta.

Sopimusvarastointi

Valmistamme sopimusasiakkaillemme taloudellisissa erissä yhteisesti sovittuja komponentteja ja varastoimme ne heidän puolestaan. Asiakas saa tuotteet nopealla toimitusajalla joko erikseen sovitulla aikataululla tai on demand-toimituksina.

Näin turvaamme asiakasta pitkiltä tuotantoseisakeilta ja säästämme heidän varastotilaansa.

PRONSSIOSAT HYÖTYKÄYTTÖÖN

Keskipakovalu_pronssikierrätys

Materiaalin kierrätys

Otamme asiakkailta vastaan tuotantoomme sopivia pronssiosia uusien komponenttien raaka-aineeksi. Laadukkaat materiaalit päätyvät käsissämme uusien tuotteiden materiaaliksi, ja hyvitämme asiakkailta saadut pronssiosat uuden tuotteen hinnassa. Voimme ostaa suurempia eriä myös suoraan.

Yhteydenottolomake

Lastikankatu 21
FI-33730 TAMPERE, Finland
Y-tunnus: 0154188-8

Puh.: +358 3 357 9000
Puh.: +358 44 755 5178
Fax: +358 3 364 5964

Sähköposti:
info@keskipakovalu.fi